Janne_Geers
Janne_Geers

press to zoom
Janne_Geers
Janne_Geers

press to zoom
Janne_Geers
Janne_Geers

press to zoom
Janne_Geers
Janne_Geers

press to zoom

OVER JANNE

Diëtiste met passie voor sport en wetenschap

Mijn naam is Janne Geers. 

In 2018 studeerde ik af als diëtiste aan de UCLL Hogeschool in Leuven. In 2019 vervolledigde ik mijn eerste specialisatie met een postgraduaat Sportdietetiek aan de HAN hogeschool in Nijmegen. Daarna specialiseerde ik nog verder via de cursus Advanced Sports Nutrition aan de Barça Academy en de Masterclass Sports Nutrition van Asker Jeukendrup. Binnenkort start ik met de ISAK Level 1 opleiding!


Mijn passie voor voeding en sport is ontstaan vanuit mijn topsport verleden. Sinds ik mijn eigen sportcarrière moest opgeven omwille van aanhoudende blessures is het mijn droom en doel geworden om (top)sporters te begeleiden naar hun beste prestaties. 

Ik startte mijn professionele carrière als diëtiste in het wijkgezondheidscentrum van Anderlecht en kreeg de kans om enkele maanden mee te draaien op de pediatrie afdeling van het UZ Brussel.


Momenteel werk ik nog steeds in het UZ Brussel. Hier maak ik deel uit van het nutritie team onder leiding van Prof. Dr. De Waele. Ik richt me voornamelijk op de wetenschappelijke studies en begeleid er patiënten binnen de afdeling fertiliteit. 


Dit combineer ik met mijn job als sportdiëtiste. Zo ben ik sport nutritioniste van OHL Leuven (Academy en A-kern), geef ik regelmatig les voor Sport Vlaanderen en ben ik beschikbaar voor 1 op 1 consultaties online of aan huis.